OVER ATELIER JEBO

 Atelier Jebo is dé specialist in het realiseren van uw woonidee met klasse. De combinatie van ons creatief oog, onze tekenkunsten én onze kwalitatieve timmerwerken bieden  een echte meerwaarde voor ieder project.​ Ons team ademt hout en weet perfect welke houtsoort dé beste keuze is voor uw realisatie. Wij vormen met onze creatieve handen uw houtrealisaties. Met Atelier Jebo streven wij naar de perfectie én de beste kwaliteit.   

Alles gebeurt in overleg met onze klant, want uw mening telt. Wij hebben heel wat ervaring mee op zak en onze persoonlijke aanpak is een grote troef. Wij zijn niet alleen gediplomeerd, maar vooral ontzettend gemotiveerd. Wij zorgen voor een heerlijk gevoel van thuiskomen zodat u in alle rust kan genieten van ons kwalitatief maatwerk. 

BESTE HOUTSOORT

CREATIEVE HANDEN

PURE VAKMANSCHAP

Atelier Jebo is gespecialiseerd in interieurvormgeving en schrijnwerk, zowel voor uw interieur als uw exterieur. Bij Atelier Jebo staan wij in voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van maatkasten, keukens, totaalinrichting, ... Wij beschikken over een zeer professioneel team met een sterke knowhow, een professioneel atelier én zeer kwalitatieve machines die zorgen voor een perfecte afwerking. Wij creëren houtrealisaties met een bijzondere uitstraling.

'Uniek wonen in uw eigen stijl.' Wij streven naar een unieke woonsfeer voor zowel binnenshuis alsook buitenshuis. Iedere woning heeft een eigen karakter en dit willen wij typeren met onze fijne afwerking. Een persoonlijke aanpak voor uw realisatie vinden wij ontzettend belangrijk. Een eerste gesprek vinden we de ideale manier om uw persoonlijke wensen en ideeën te kunnen aanvoelen.

Nadat wij bij u langs gekomen zijn voor uw mening aan te horen, gaan wij aan de slag in ons ontwerpbureau met het brainstormen. Er volgt nadien een zeer professioneel en duidelijk ontwerp om u te laten kennismaken met onze creatieve kijk op uw woonidee. Dit gebeurt samen met een gedetailleerde offerte die wij graag aan u verduidelijken.

Bij goedkeuring plannen wij uw realisatie in in onze agenda. Wij houden hierbij ook rekening met uw gewenste periode.

Wij volgen uw houtcreaties nauwkeurig op tijdens het productieproces in ons atelier en tijdens onze plaatsing bij u thuis.

Wij luisteren graag naar uw klanttevredenheid en helpen u in de toekomst graag verder voor al uw houtcreaties.