FM_AtJebo211116 (19 van 32).JPG

Atelier Jebo

Over Jebo

Zaakvoerder Jeroen Bouckaert heeft al sinds kleinsaf aan de microbe in zijn vingers. Als kind bouwde Jeroen al zijn projecten met de houten speelblokken. 

Tekenen en houten constructies bouwen was toen al zijn grote passie. Met deze aangeboren talenten, en zijn studies als interieurvormgever en schrijnwerker, creëert Jeroen samen met zijn gedreven team de mooiste houtcreaties voor uw project. 

Jeroen helpt u graag bij de uitwerking van uw realisatie, dit al vanaf het prille begin. Bij Atelier Jebo start team Jebo graag vanaf het uittekenen van uw project en sluiten ze af in stijl met hun bijzondere maatwerk.

FM_AtJebo211116 (24 van 32)_edited.jpg

Atelier Jebo is gespecialiseerd in interieurvormgeving en schrijnwerk, zowel voor uw interieur als uw exterieur.

 

Bij Atelier Jebo staan wij in voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van maatkasten, keukens, totaalinrichting, ...

 

Wij hebben ook heel wat ervaring voor de renovatie van uw woning. Atelier Jebo beschikt over een zeer professioneel team met een sterke knowhow, een professioneel atelier én zeer kwalitatieve machines die zorgen voor een perfecte afwerking.

 

Wij creëren houtrealisaties met een bijzondere uitstraling én duurzaamheid.

FM_AtJebo211116 (28 van 32).JPG

Wij streven naar een unieke woonsfeer voor zowel binnenshuis alsook buitenshuis. Iedere woning heeft een eigen karakter en dit willen wij typeren met onze fijne afwerking. Een persoonlijke aanpak voor uw realisatie vinden wij ontzettend belangrijk. Een eerste gesprek vinden we de ideale manier om uw persoonlijke wensen en ideeën te kunnen aanvoelen.

Nadat wij bij u langs gekomen zijn voor uw mening aan te horen, gaan wij aan de slag in ons ontwerpbureau met het brainstormen. Er volgt nadien een zeer professioneel en duidelijk ontwerp om u te laten kennismaken met onze creatieve kijk op uw woonidee. Dit gebeurt samen met een gedetailleerde offerte die wij graag aan u verduidelijken.

Bij goedkeuring plannen wij uw realisatie in in onze agenda. Wij houden hierbij ook rekening met uw gewenste periode.

Wij volgen uw houtcreaties nauwkeurig op tijdens het productieproces in ons atelier en tijdens onze plaatsing bij u thuis.

Wij luisteren graag naar uw klanttevredenheid en helpen u in de toekomst graag verder voor al uw houtcreaties.

FM_AtJebo211116 (15 van 32).JPG
FM_AtJebo211116 (26 van 32).JPG

ONTWERP &

INTERIEURINRICHTING

+32 473 37 84 38

info@atelierjebo.be

FACTURATIE

Atelier Jebo BV

Vlasstraat 17A

8710 Sint Baafs Vijve

BE  0663 737 247

facturatie@atelierjebo.be

FM_AtJebo211116 (23 van 32).JPG

CONTACTFORMULIER

Hoe kwam u bij ons terecht

BEDANKT VOOR JULLIE AANVRAAG