FM_AtJebo211116 (8 van 32).JPG

Ontwerp

Atelier Jebo brengt een absolute meerwaarde tijdens het realiseren van uw droom dankzij hun kennis én passie voor interieurvormgeving. Met een gemotiveerde en gediplomeerde interieurvormgever staat Atelier Jebo u ontzettend graag bij met een verrassende creativiteit voor de realisatie van uw project. 

Dankzij de liefde voor duurzaam wonen in een ideale sfeer, blinken deze ontwerpen elke keer opnieuw volledig uit. Atelier Jebo houdt van het creëren van uw ruimte en tovert deze om naar dé plek waar u eindeloos kan genieten. Met de troeven als interieurvormgever vormen deze kwaliteiten een echte meerwaarde voor het verwezenlijken van uw project.

Met een open mind en een luisterend oor, biedt Atelier Jebo een fijn kennismakingsgesprek aan om al uw mogelijkheden te bekijken.

 

Deze ontwerpen zijn de weg naar jullie dromen!

ontwerp kast.jpg
IMG_20200518_155117_resized_20200518_035
bovenzicht.jpg
gevelbekleding poort 3.jpg

 Atelier Jebo is dé specialist in het realiseren van uw woonidee met klasse. De combinatie van ons creatief oog, onze tekenkunsten én onze kwalitatieve timmerwerken bieden  een echte meerwaarde voor ieder project.​ Ons team ademt hout en weet perfect welke houtsoort dé beste keuze is voor uw realisatie. Wij vormen met onze creatieve handen uw houtrealisaties. Met Atelier Jebo streven wij naar de perfectie én de beste kwaliteit.   

Alles gebeurt in overleg met onze klant, want uw mening telt. Wij hebben heel wat ervaring mee op zak en onze persoonlijke aanpak is een grote troef. Wij zijn niet alleen gediplomeerd, maar vooral ontzettend gemotiveerd. Wij zorgen voor een heerlijk gevoel van thuiskomen zodat u in alle rust kan genieten van ons kwalitatief maatwerk. 

FM_AtJebo211116 (31 van 32).JPG
FM_AtJebo211116 (11 van 32).JPG